VISles De Terp

publicatiedatum: zondag 08 jul 2018

Bekijk fotoalbum

Black & White Jeugdwedstrijd

publicatiedatum: zaterdag 26 mei 2018

Een warme en zonnige dag voor deze jeugdwedstrijd. Met 11 deelnemers en een paar leuke vangsten was het een geslaagde middag.

Bekijk fotoalbum

VISles Hobbedob

publicatiedatum: woensdag 23 mei 2018

Onze VISmeester heeft een VISles gegeven op de Hobbedob in Weesp. Na de les in de klas, werden de hengels uitgegooid in de vijver in Aetsveld.

Bekijk fotoalbum

VISles Jan Woudsmaschool

publicatiedatum: woensdag 09 mei 2018

De VISmeester van de AWHB heeft een VISles verzorgd op de Jan Woudsmaschool in Driemond. Eerst was er een les in de klas en een paar weken later zijn we buiten echt gaan vissen.

Bekijk fotoalbum

Jeugdcursus 2018

publicatiedatum: woensdag 18 apr 2018

De eerste jeugdcursus zit er op! Na de theorie van vorige week, was het nu tijd voor de praktijk. De hengels werden uitgegooid in de Oudegracht en met succes! Terug in het clubhuis werd de opgedane kennis nog even getest en vervolgens ontving iedereen het visdiploma. Goed gedaan allemaal, we hebben genoten van jullie enthousiasme! Tot snel aan de waterkant en bij andere jeugdactiviteiten van de AWHB.

Bekijk fotoalbum

Ouder-Kind Koppelwedstrijd

publicatiedatum: zaterdag 14 apr 2018

14 koppels van (groot-)ouder en kind visten deze middag in de Oudegracht. Het geduld werd op de proef gesteld, maar er werden toch 2 fraaie brasems en wat kleinere voorns gevangen.

Bekijk fotoalbum

Visuitzetting Vinkeveen

publicatiedatum: maandag 05 feb 2018

Bekijk fotoalbum

Wedstrijd AWHB vs HSV Naarden-Bussum

publicatiedatum: zondag 22 okt 2017

Op zondag 22 oktober 2017 werd een wedstrijd gevist tussen de AWHB en HSV Naarden-Bussum op het Amsterdam-Rijnkanaal.

Bekijk fotoalbum

Prijsuitreiking 55+ competitie

publicatiedatum: woensdag 13 sep 2017

De 55+-competitie kon vanwege de storm vandaag de laatste wedstrijd niet vissen, maar de prijsuitreiking kon uiteraard wel plaatsvinden in ons clubhuis. Winnaar werd Piet van Rooij. Henk Leurs behaalde de 2e plaats en Chris Bleijenberg de 3e plaats.

Bekijk fotoalbum

Opening Clubhuis

publicatiedatum: vrijdag 08 sep 2017

Na vele gesprekken en uren voorbereiding was het afgelopen februari eindelijk zover dat de eerste paal de grond in kon voor het clubhuis van de Algemene Weesper Hengelaars Bond. De vereniging die al sinds 1908 bestaat, maar altijd alleen een schuilhut had bij hun bootjeshaven, heeft nu een volwaardig onderkomen.

Bekijk fotoalbum