De AWHB organiseert gedurende het jaar diverse wedstrijden en competities.

Witviscompetitie

De witviscompetitie bestaat uit 8 wedstrijden in wateren van de AWHB.
Deelname staat vrij voor leden van de AWHB, u betaalt eenmalig € 45,00 voor alle wedstrijden in deze competitiereeks.
Er wordt gevist op lengte of gewicht. Het gebruik van een katapult, vers de vase of rode maden is verboden.
Bij onweer heeft de wedstrijdcommissie het recht de wedstrijd af te gelasten.

Inschrijven voor deze competitie kan voor aanvang van de eerste wedstrijd aan het water of vooraf bij Hans Duijnmaijer via Duin973@planet.nl.

De prijsuitreiking vindt plaats na afloop van de laatste wedstrijd op een nader te bepalen locatie.

Snoekwedstrijden

Er worden in het najaar 2 snoekwedstrijden georganiseerd in de Naardervaart.
Er wordt gevist op lengte. Per wedstrijd is er een prijsuitreiking.

Seniorencompetitie 55+

Voor 55+ leden van de AWHB bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de 55+ competitie.
De wedstrijden worden gevist op 5 woensdagen van 11.00 tot 14.00 uur.
Er wordt gevist op gewicht en het gebruik van een leefnet is verplicht.

Vissen 55+ in 2018

Het ijs is weer weg, de dagen lengen en de temperatuur stijgt! Tijd om weer aan vissen te denken!
Ook dit jaar gaat 55+ er weer tegen aan.
  1. 16 mei Smal Weesp (smalle deel) Verzamelen tussen Roskambrug en de Industriehaven
  2. 30 mei Naardervaart Verzamelen bij voorheen “de Wegman”
  3. 13 juni Muidervaart Verzamelen op gras tussen Muiden en Maxisterrein
  4. 11 juli Vecht (voorlopig* op de tunnel A1 langs de Weesperweg)
    Verzamelen eerste parkeerterreintje aan de Vecht bij Muiden
  5. 12 sept Bootjeswedstrijd Vecht + aansluitend prijsuitreiking in clubgebouw AWHB
    Verzamelen bij clubgebouw AWHB
Wedstrijdreglement
-Het inschrijfgeld bedraagt weer € 5,- Te voldoen bij eerste aanmelding.
-Er wordt gevist van 11.30 – 14.30 uur. Verzamelen om 11.00 uur voor de loting.
-De eerste 4 wedstrijden wordt er gevist op gewicht. Voor de bootjeswedstrijd geldt aantal p.p.
-Het gebruik van een goedgekeurd leefnet is voor de eerste vier wedstrijden verplicht.
-Om in aanmerking te komen voor de Willem Rijken Wisseltrofee moet men tenminste 4 van de 5 wedstrijden
  hebben deelgenomen. Bij 5 keer deelnemen vervalt het slechtste resultaat.
-Bij verhindering vooraf graag even een berichtje (Dit i.v.m. het aantal uit te zetten stekken)
-Bij slecht of gevaarlijk weer kan worden besloten om de wedstrijd in te korten of af te gelasten

*Het viswater voor de 4e wedstrijd op 11 juli in de Vecht bij Muiden is nog niet definitief i.v.m. het mogelijk weghalen van het oude fietspad om er privé weiland van- en dit daardoor voor ons onbereikbaar te maken.

Rest mij nog een ieder veel visplezier en natuurlijk mooi weer toe te wensen!

Gerard Bouman

Zaterdag- en Avondcompetitie

De competitie is voortgekomen uit de voormalige viscompetitie van Abbott en wordt sinds enige jaren voortgezet onder de vlag van de AWHB.
De wedstrijden worden gevist op 4 zaterdagen en 4 avonden.
Deelname staat open voor:
1.   Werknemers Abbott
2.   Oud werknemers Abbott.
3.   Oud introducés
4.   Leden AWHB

Het inschrijfgeld bedraagt € 27,50 per persoon voor de competitie.

U kunt zich opgeven bij Hans Duijnmaijer via Duin973@planet.nl of Arie Jongeling via a.jongeling@xmsweb.nl

Koppelwedstrijden

Er worden tevens vanuit dit competitieverband 2 koppelwedstrijden georganiseerd in Breukeleveen.
Uitvalsbasis is "De eerste aanleg" aan de Scheendijk in Breukeleveen.

Inschrijfkosten zijn €15,00 en uw inschrijving dient uiterlijk twee weken voor de wedstrijd binnen te zijn.

Jeugdwedstrijden

Ook voor de jeugd organiseert de AWHB diverse wedstrijden. Hierover leest u meer bij de pagina over de jeugd.