Digitale Algemene Ledenvergadering

Zondag, 21 maart 2021

De AWHB heeft de digitale ALV naar alle tevredenheid afgesloten. 54 leden hebben gereageerd op het toegezonden Jaarverslag 2020 en allen hebben ook gestemd. Het verslag is inmiddels ook naar de leden weer verzonden.

Resultaat van de ALV is dat het bestuur decharge is verleend voor het financiƫle beleid. Als reservelid voor de kascommissie is mevrouw Diana Oostendorp toegetreden.
Bij de bestuursverkiezing is onze penningmeester, mevrouw Jannie van Gemert, herkozen en mevrouw Monique Gentenaar is als nieuw algemeen bestuurslid gekozen.
De leden die gereageerd hebben en een vraag of een opmerking hadden, krijgen een persoonlijke reactie.
Het bestuur van de AWHB is bijzonder blij en tevreden over de wijze waarop de ALV dit jaar verlopen is. We gaan ervan uit dat we het volgend jaar weer op de normale manier kunnen doen.
Rest ons nog op te merken dat de AWHB, naar wij denken, vooroploopt met het aantrekken van vrouwelijke commissie- en bestuursleden.
Het bestuur is hier bijzonder trots op!!